Nordisk Grand Banks treff

Helgen 27 – 29 juni 2014 er det klart for historiens aller første Nordiske Grand Banks treff. Stedet er Malmøen i Bohuslan, Sverige og det er Grand Banks Ownersclub Scandinavia som står som arrangør.

Å arrangere et Nordisk treff for, for så vidt,  saktegående båter er en utfordring med tanke på de avstandene vi har i Norden. Malmøyen ligger i så måte til slik at det er akseptabel reiseavstand for mange. Men også på grunn av avstandene er det lagt opp til mulighet for treffdeltagelse uten båt. Treffdeltagere som kommer landeveien kan overnatte på Malmøen Pensjonat.

Det er en utfordring å finne egnede steder å ha slike treff, med mange store båter kreves det at havneanlegget har god plass: Det er også mye båtvekt som skal fortøyes så kaianlegget må også tåle påkjenninger ved et eventuelt dårlig vær.

Klubbens treffansvarlig Bjørn Smørsten har vært å sett på forholdene på marinaen og gir denne tilbakemeldingen: ”Treffvertskapet; Birgitta og Knut hadde på forhånd lagt ned en utrolig jobb i forbindelse vårt forestående Grand Banks treff. Jorunn og jeg fikk en omvisning på øya, som dere alle bare må glede dere til å oppleve. Vi var nede i gjestehavna hvor vi, som Knut sier, her er det bare å velge hvor vi vil ha vår samling og da fant vi jo fort ut hvor den beste plasseringen for såpass store båter hørte hjemme. Hvis vi ikke vi blir så mye mer enn ca 20 GB`er kan vi ligge longside etter hverandre. Blir vi fler, er det ikke noe problem å bakke inn for å gi flere plasser”.

Treffansvarlig med båten «Snowstorm» er på plass på Malmøen allerede fra onsdag 25 juni  for å bistå treff- vertskapet, Birgitta og Knut, med forberedelsene. Og for å ta i mot båter som ankommer før helgen.

Program og mer info vil komme etter hvert som vinterhalvåret siger frem.

Påmelding til treffet kan gjøres via klubbens nettsider, facebookside, diskusjonsfora, e-post eller telefon. De som ankommer landeveien melder seg på på samme måte, men gjør en anmerkning «Uten båt». Ønskes det overnatting bestilles det direkte hos Malmøen Pensjonat. Vertskapet vårt der heter Gunilla og Patric. Ring tlf 0523-352 10. Mob 0706-48 22 10 eller bruk e-post pensjonat@bohus-malmon.se

Tidspunkt: 27.- 28. og 29. juni 2014.

Sted: Malmøen Marina

http://malmonsmarina.se/
https://grandbanksowners.no/

Reklame

Om grandbanksclub

Klubben for eiere av Grand Banks-båter i Skandinavia.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s